divendres, 24 de gener del 2014

"TXILA, LA" JOC D'ALGÈRIA AL PAVELLÓ 6èA

Aquest trimestre estem treballant jocs i danses d'arreu del món a educació física i també fem el treball paral·lel dins l'àrea de música. 
Els jocs són de caire tradicional. Farem un tastet dels 5 continents. Les dues setmanes anteriors vam viatjar a Amèrica i ara ja ens hem traslladat cap a Àfrica. Hem començat amb un joc d'Algèria.
"TXILA, LA"

EDAT: 8-12 anys
DURADA: 15 minuts
ESPAI: Lliure disposició (es pot pactar amb els jugadors la zona de joc)
MATERIAL: Pitralls i pilotes toves (1 pilota per parella)

DESCRIPCIÓ: Es formen dos equips. L'equip perseguidor es col·loca per parelles agafats de les mans amb una pilota per cada una de les parelles. Els membres de l'altre equip (els perseguits) corren individualment per l'espai. El joc consisteix en tocar amb la pilota tots els components de l'equip contrari per mitjà de llançaments amb la pilota. Quan aquests són tocats, surten fora del terreny de joc fins que tots els altres companys/es són tocats. Les parelles no es poden deixar mai de les mans. Quan tots els participants ja han estat tocats, és hora d'intercanviar-nos els papers. Es pot cronometrar.

Són fotos realitzades al Pavelló Municipal de Montblanc.
"TXILA,LA" JOC D'ALGÈRIA 6èA Escola Les Muralles Montblanc, 24-1-2014 on PhotoPeach

4 comentaris:

  1. Ens ha agradat molt el vídeo, ens ho vam passar molt bé i ho vam disfrutar. Lídia i Ivet

    ResponElimina
  2. El video ma agradat molt. Ens ho vam passar molt be jugant.

    ResponElimina
  3. ens ho vem passar molt bé el joc es molt xulo

    ResponElimina
  4. ja el joc es molt xulo i nosaltres que casi sempre ens barallem per qui a guanyat aquella vegada no ens vam barallar pero sobretot es molt xuloo
    ivet de sise a

    ResponElimina